The Neighbors

Žánr
Komedie, Sci-fi
Roky vysílání
2012 - 2014
Obsah
Americký komediální sci-fi seriál. Co se stane průměrné americké rodině, když se nastěhuje do satelitního městečka, kde kromě nich bydlí jen komunita mimozemšťanů, kteří uvázli na Zemi? Zjišťuje, že jsou si v ledasčems podobní a že se toho mají také navzájem mnoho co naučit...
Titulky pro vás překládají
Araziel

Titulky k The Neighbors S02E02 - September Fools

Jak již název napovídá, hlavní linkou dnešního dílu bude pochopení aprílových žertů a snaha o vysvětlení jejich samotné podstaty mimozemšťanům.

Jenže když dva dělají totéž, není to vždy totéž. Nevinná dětská hra se v režii Dicka Butkuse může změnit v obrovský problém, se kterým si možná ani Larry nebude vědět rady.

Reggie je dále mezi dvěma mlýnskými kameny a navzdory svému mládí si je nucený položit jednu z nejzákladnějších otázek života na Zemi. Co je láska? Co jsme ochotní pro ni obětovat. A proč je nám potom vždy tak mizerně…?

V dnešním dílu se dále dozvíme, proč si vlastně rodiče platí kabelovku, jaké filmy mají nejraději (možná i vaši) lidští potomci a které pozemské vynálezy dokážou ohromit i vyspělé mimozemské návštěvníky.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit