Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Girl in the Woods S01E08 - Angel of the Dawn

Osud celého města leží na bedrech Tashy a Carrie. Musí uzavřít trhlinu a tím snad i zachránit Nolana dřív, než bude příliš pozdě. Jenže učedníci kolonie, kteří se ve svém pátrání po Carrie nevzdají tak lehce, jsou jim v patách. Užijte si finále seriálu, jehož další série zérie zatím není potvrezena, ale nechme se překvapit. Novinky pro vás samozřejmě hlídáme. Titulky pro vás přeložila jako vždy zuzana.mrak.

Titulky k Hotel Portofino S01E03 - Invitations

Pelhalm Wingfield žádá po Lucianovi kolo, které mu nakonec opatří díky Billymu. Nish dostane leták na setkání, které je zaměřeno proti fašistům. Přesvědčí Luciana, že by se tam mohli jít podívat, ale setkání přeruší fašisté. Část osazenstva hotelu dostane pozvání na večeři do města a zbytek se zabaví uspořádáním vlastního večírku.

Titulky k Bellevue S01E01 - Pilot

Vítejte u titulků k první epizodě seriálu staršího data s názvem Bellevue. Doufám, že překladem tohoto seriálu udělám radost fanouškům mystery žánru (jako jsem já). Annie Ryderová vyšetřuje na ponurém maloměstě zmizení transgernder teenagera Jesseho, jehož věci se našly na vrakovišti za podivných okolností… Pěknou zábavu při sledování vám přeje Clear. :-)

Titulky k La Brea S02E07 - 1988

Rodina Harrisových je zase pohromadě v roce 1988 a nekladou si malé cíle. Zachránit Caroline ze zajetí a zabránit vzniku dalšího závrtu a tsunami, ktera se na Los Angeles řítí v příštích 48 hodinách. Lucasův stav se nadále zhoršuje a jeho přátelé ho zavedou do Paařina tábora. K jeho záchraně je však trnitá cesta, Taamet vyzývá Tye na souboj… Pěknou zábavu u dalšího dílu vám přejí BigMarwin a Clear, další díl se chystá až 1. února 2023. Omluvte prosím zdržení titulků u tohoto dílu, nebyl bohužel vůbec čas…

Titulky k The Enforcer

Přední miamský mafián Cuda obětuje vše, aby zničil zločineckou organizaci, když zjistí, že jeho šéfka Estelle vystavuje život mladé uprchlice smrtelnému nebezpečí. Nyní má poslední šanci odčinit svou minulost a najít vykoupení – pro sebe i svou rodinu a to dřív, než ho mafie za jeho zradu dostihne. Titulky pro vás přeložil GaRaN_ Hezkou zábavu…