Wayward Pines

Městečko Pines

Žánr
Drama, Mysteriózní, Postapokalyptický, Thriller
Roky vysílání
2015 - dosud
Obsah
Poté, co agentu Tajné služby Ethanu Burkeovi zmizí partner poblíž malého městečka Wayward Pines v Idahu, vydá se Ethan na pátrací misi. Čím více času v městě tráví, tím podivnější mu všechno připadá. Brzy přijde na to, že s Wayward Pines není něco v pořádku, ovšem jeho aktivity se nezamlouvají zdravotní sestře Pam, doktoru Jenkinsovi ani šerifu Popeovi. A zatímco se snaží udržet svou rodinu v bezpečí, pátrání po tajemství městečka se změní v boj o přežití. Druhá série se odehrává tři roky poté, co Ethan Burke dorazil do Wayward Pines. Vlády nad městečkem se ujala tzv. První generace Wayward Pines.
Titulky pro vás překládají
Anniie126

Titulky k Wayward Pines S02E10 - Bedtime Story

Druhá série Wayward Pines míří do finále. Lidstvo se s doktorem Yedlinem v čele snaží najít řešení, jak přežít útok mutantů, které jejich vůdkyně svolává k branám města. Kdo s koho?

Finále druhé série je tady! Přejeme příjemnou zábavu!

Titulky pro vás přeložila Anniie126.

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (2)

Přidat komentář
  • suzuki051

    Ďakujem za preklad celej série...

    Odpověď
  • Clear

    Díky Anniie126 za všechny titulky, které na neXtWeek nahrála. Tenhle seriál bohužel zatím z časových důvodů na seznamu těch, které se teprve chystám vidět. A těším se, až ho budu moct zhlédnout s kvalitními titulky! :-)

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit