The Magicians

V zajetí kouzel

Žánr
Dobrodružný, Fantasy, Mysteriózní
Roky vysílání
2015 - 2020
Obsah
Fantasy seriál podle knižní ságy Leva Grossmana Mágové se soustředí na Univerzitu Brakebills, tajnou školu, která se zabývá vyučováním kouzel. Skupina mladých dvacetiletých kouzelníků v ní brzy zjistí, že svět kouzel, o kterém četli jako děti, je skutečný, a představuje velké nebezpečí pro lidstvo.
Titulky pro vás překládají
GaRaN_

Titulky k The Magicians S05E13 - Fillory And Further

Tak a máme tu poslední díl celého seriálu (v dnešní době, ale pořád jeden může doufat a kdo ví, třeba se dočkáme pokračování). Asi vám nebudu říkat žádné spoilery…

Rád bych jen dodal, že na tomhle seriálu jsem dělal už jeho začátku a tímto bych chtěl všem, co jím prošli poděkovat – Bladesip, Janel, lukascoolarik a Verči… a dál kolegům z Edny, kteří za nás v půlce převzali štafetu – Ironic a Veruli (snad jsem na nikoho nezapoměl a pokud ano, tak se omlouvám).

Ze všeho nejvíc bych ale chtěl poděkovat Clear, která mě valnou většinu toho, co umím, naučila. A pak že mi znovu tuto 5. sérii dohodila. Všem díky a mějte se!

Titulky pro vás přeložil GaRaN_.

Bavte se.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (5)

Přidat komentář
  • taipan

    Skvělý! Díky moc za celou tuhle poslední sérii, jsi borec :-)

    Odpověď
  • cipajzcz

    dík moc :D

    Odpověď
  • Joshla

    Děkuji

    Odpověď
  • zuzana.mrak

    Děkujeme za skvělý překlad a těším se, že s překladem nekončíš :-)

    Odpověď
  • Clear

    Děkuji, že ses seriálu ujal v době, kdy ho neměl kdo překládat. Málokdy se najde nějaký záskok za ty, co se jim to už časově či jinak nehodí. Díky moc za to, jaký jsi a že jsi tu stále s námi! :-)

    Doufám, že někdy ten seriál dokoukám, skončila jsem u třetí série a přestože mě moc bavil, pak jsem už neměla kapacity sledovat dál.

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit