Outlander

Cizinka

Žánr
Dobrodružný, Historický, Romantický
Roky vysílání
2014 - dosud
Obsah
Americký historicko-romantický seriál stanice Starz, natočený podle úspěšné knižní série Diany Gabaldon. Armádní sestra Claire Randallová, která ošetřovala vojáky ve 2. světové válce, se svým manželem Frankem vyjede do Skotska na druhé líbánky. Při jedné procházce je Claire záhadně uvržena o dvě století zpátky do roku 1743, kde se připlete do bojů mezi Skoty a Angličany na konci Jakobitského povstání.
Titulky pro vás překládají
barasaiko, efvendy, jeriska03

Titulky k Outlander S02E01 - Through a Glass, Darkly

Někdo chtěl potěšit fanoušky Outlandera, tak vypustil nový díl seriálu o dva dny dřív. Ale překladatelky z Nextweek to nezaskočilo, slovo dalo slovo a rozhodly se, že se pustí do překladu z odposlechu. Titulky přeložily jeriska03 a barasaiko – well done!, korekci jsem provedla jako obvykle já, efvendy.

A co nás dnes čeká? Jamie s Claire dopluli do Francie, my, kteří četli i knihu, víme, že Jamiemu na moři nebývá dobře, takže žádná výletní plavba. A jestli si myslíte, že tohle je to nejhorší, co naše hrdiny v prvním dílu potkalo, tak se mýlíte. Radši ani nebudeme naznačovat…

Doufám, že první díl splní vaše očekávání a budete spokojení, nás zase potěší poděkování či jiná zpětná vazba pod našimi titulky a u příštích nashle ;-).

Více o seriálu na Facebooku www.facebook.com/…nder.Cizinka

Titulky sedí i na ostatní verze, kolující po internetu:

  • Outlander.S02E01­.HDTV.x264-NoGRP
  • Outlander S02E01 Through a Glass, Darkly

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (4)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit