Major Crimes

Žánr
Drama, Krimi
Roky vysílání
2012 - dosud
Obsah
Kriminální seriál stanice TNT. Jedná se o spin-off seriálu The Closer. Fiktivní policejní oddělení Los Angeles dostává novou šéfku. Kapitánka Sharon Raydorová se snaží získat respekt svých zaměstnanců a společně uzavřít některé případy s velkou prioritou.
Titulky pro vás překládají
Silcasiles

Titulky k Major Crimes S06E12 - By Any Means: Part 3

Blíží se finále a v předposlední epizodě stoupá napětí. Jsem nucena pozměnit svůj názor na Strohova komplice, neboť mu asi nejde jen o peníze, ale je taktéž zamilován a dělá to prý z lásky. To ovšem nic nemění na faktu, že je to trotl. U Stroha jsem se taky spletla, žádný tajemný důvod jeho jednání není, jde mu pouze o prachy a zabíjení má jako koníčka. Tu chybku ve šroubovici teda má, to neodvolám. Tak snad mu ji v posledním díle opraví definitivně na furt.

Kvituji s povděkem, že alespoň v posledních epizodách se sporadicky vyskytuje náš stále fešný, bývalý zvláštní agent FBI, bývalý zastupující policejní šéf, nyní šéf zvláštních operací Fritz Howard, a ještě k tomu má na sobě tu slušivou uniformu. A musím konstatovat, že nynější šéf, Mason, má tedy fakticky úžasný sexy hlas. To by mě zajímalo, kdo by ho u nás daboval.

P.S.: Taky vám tam Sharon tak chybí, jako mně?

Titulky pro vás přeložila Silcasiles a přeje vám dobrou zábavu.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (1)

Přidat komentář
  • pete51

    Ďakujem!
    Prosím o prečas na verziu 1080p.webrip.x264-tbs.

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit