Major Crimes

Žánr
Drama, Krimi
Roky vysílání
2012 - dosud
Obsah
Kriminální seriál stanice TNT. Jedná se o spin-off seriálu The Closer. Fiktivní policejní oddělení Los Angeles dostává novou šéfku. Kapitánka Sharon Raydorová se snaží získat respekt svých zaměstnanců a společně uzavřít některé případy s velkou prioritou.
Titulky pro vás překládají
Silcasiles

Titulky k Major Crimes S06E11 - By Any Means: Part 2

Vážení, tak už nám chybí pouhé dva díly do úplného konce seriálu, a také doufám, že do konce řádění Stroha. I když, jak jsem už dříve zmínila, scénáristům do kebule nevidno atd… atd… No jestli tento seriál bude mít nějaký otevřený konec, tak mě klepne, páni bohové. Každopádně si užijte tento předpředposlední díl a prosím vytrvejte, vrhám se lenochodím skokem na ten předposlední. Vážně mě zajímá, jaké pohnutky Stroha ženou k tomu, co dělá. Samozřejmě, v prvé řadě ujetá mysl, pak pomsta, ale jaký je ten hlavní důvod, co ho pohání? Prachy to nejsou, těch má údajně dost. Tak má nespíš fakt jen nějakou chybku ve šroubovici. Zato jeho nynější komplic je průzračný, jak studánka. Tomu jde především o peníze, a kvůli nim nevidí, neslyší a přes veškeré své schopnosti, které se mu nedají upřít, je to vlastně ubožáček. Tak nějak předpokládám, že na tu svou chamtivost dojede, jako spousta jemu podobných.

P.S.: Připadají vám chytré telefony fakticky chytré? A vůbec všechny tyhle nedobytné servery, zabezpečené cloudy, utajená úložiště, zašifrovaná data. Houbeles, vždycky se najde někdo fikaný, kdo se do nich nabourá a bůh nás chraň, když je to magor a ne jen počítačový gegoš, co to dělá ze sportu.

Titulky pro vás přeložila Silcasiles a přeje vám dobrou zábavu.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit