Major Crimes

Žánr
Drama, Krimi
Roky vysílání
2012 - dosud
Obsah
Kriminální seriál stanice TNT. Jedná se o spin-off seriálu The Closer. Fiktivní policejní oddělení Los Angeles dostává novou šéfku. Kapitánka Sharon Raydorová se snaží získat respekt svých zaměstnanců a společně uzavřít některé případy s velkou prioritou.
Titulky pro vás překládají
Silcasiles

Titulky k Major Crimes S06E05 - Sanctuary City: Part 5

Začalo to ulitím z exkurze a skončilo to v kostele. Po vyčerpávajícím vyšetřování byla pachateli nasazena klepeta a celá pětidílná anabáze Sanctuary City končí svatbou. Teď se můžeme těšit, jaký další případ nás čeká příště. Asi to zase nebude žádná brnkačka, protože bude probíhat během čtyř dílů s názvem Conspiracy Theory.

Podle programu se poslední série bude vysílat bez pauzy až do ledna. A jelikož je prosinec velmi náročný měsíc, zvlášť pro ty, co mají děti a vnoučata, tak prosím o svatou trpělivost při čekání na titule, protože je možné, že budou vznikat ještě pomaleji než doposud. Ono se tohle dílo vyznačuje značnou ukecaností, pokud možno většího počtu lidí najednou. Ostřílení titulkáři radí, zkracovat, zkracovat, zkracovat. No jo, ale zkracujte osmiřádkové souvětí na větu holou, aby v ní bylo vše podstatné, dávala smysl, a vešla se do cca dvou vteřin. Mezi ostřílené se stále nepočítám, tak je to někdy docela neřešitelný problém. Tudíž by pro mne bylo fajn, kdyby se tam vyskytovalo trošku víc akce, při které budou zloducha někde dlouze honit a pokřikovat na sebe pouze jednoslabičně. :-D Ale vážně, to ne, to by nebylo ono. Všechna ta konverzace při vyšetřování je na tomhle seriálu právě to nejlepší.

Takže, abych nedokončila poslední řadu mého oblíbeného seriálu, který dělám od začátku, v tom mi může zabránit jen totální výpadek energií, internetu nebo můj skon. V těchto případech se předem omlouvám, s tím nic nenadělám. V případech, že mi do toho vleze rodina, nemoc nebo práce, a právě teď ty Vánoce, se překlad pouze zpozdí, ale bude.

Titulky pro vás přeložila Silcasiles a přeje vám dobrou zábavu.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (1)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit