Major Crimes

Žánr
Drama, Krimi
Roky vysílání
2012 - dosud
Obsah
Kriminální seriál stanice TNT. Jedná se o spin-off seriálu The Closer. Fiktivní policejní oddělení Los Angeles dostává novou šéfku. Kapitánka Sharon Raydorová se snaží získat respekt svých zaměstnanců a společně uzavřít některé případy s velkou prioritou.
Titulky pro vás překládají
Silcasiles

Titulky k Major Crimes S05E10 - Dead Zone

Fanatismus v jakékoliv podobě mi vyvolává mrazení v zádech. Tato epizoda mi toho dopřála vrchovatě. Neustálé vymývání mozků mladých i starých, kdo tohle řídí? A půjde tomu někdy předejít nebo vůbec vymýtit tohle zlo? To netuší asi nikdo. Můžeme se tomu pouze neustále usilovně bránit. Sladkého, blonďatého, modrookého vrahouna Dwighta Darnella hraje Brett Davern (Awkward) a předpokládám, že ho v dalších částech ještě uvidíme. Tahle role mu tedy sedí jak permanentní vertikální úsměv na hrnec.

Stáhla jsem si 3 verze této epizody, abych našla tu, která nemá kolem 13 minuty nepříjemný brum, a vítězem je… Major.Crimes.S05E10­.PROPER.HDTV.x264-KILLERS[ettv]. Musela jsem trošku upravit časování na tuto verzi. No, trošku hodně. Takže, jestli nechcete mít kolem 13 minuty zabručení, že jsem si u něj ucvrnkla… kafe z hrnku, pořiďte si KILLERS. Navíc upozorňuji, že na FLEET a AFG tyhle titulky nesedí.

Příště nás čeká první část trilogie, zvané Bílé lži. Tak nějak tuším, co bude tématem následujících dílů.

Titulky pro vás přeložila Silcasiles a ať vám koukání na tuto epizodu nezpůsobí újmu. :-)

Titulky (1)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit