Limitless

Žánr
Akční, Drama, Mysteriózní, Sci-fi
Roky vysílání
2015 - dosud
Obsah
Hlavním hrdinou je Brian Finch, kterému se podaří získat drogu NZT, díky které může využívat mozek na 100 %. Své nabyté schopnosti se rozhodne využít pro spolupráci s FBI a pomáhat při řešení jejich případů.
Titulky pro vás překládají
efvendy, jeriska03, lukascoolarik

Titulky k Limitless S01E17 - Close Encounters

V dnešní epizodě s názvem Blízká setkání to není nijak veselé. Brian se po zjištění pravdy o Rebbečině otci na konci minulého dílu snaží Rebecce vyhýbat, aby jí nemusel lhát. New York postihne několik záhadných blackoutů, možná za to můžou mimozemšťani… A protože Brianova rodina je také bez proudu, požádá Mikea a Ikea, aby jim pomohli, a tak se postará o velké rodinné setkání. Titulky připravili jeriska03, lukascoolarik a efvendy a sedí na verzi LOL.

Limitless je opravdu fajn seriál, ale zřejmě si to myslíme jen my, tady v ČR. Sledovanost v americké CBS je s každým dílem nižší a nižší. Poslední epizoda se dotkla pomyslné hranice tj. 1,0, pod kterou by už opravdu neměla klesnout. Bohužel to vypadá, že seriál směřuje čím dál rychleji ke svému zrušení, a my budeme rádi, když série neskončí moc velkým cliffhangerem. Co myslíte, skončí seriál po 1. sérii? A pokud ano, bude vám Brian chybět?

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (7)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit