Limitless

Žánr
Akční, Drama, Mysteriózní, Sci-fi
Roky vysílání
2015 - dosud
Obsah
Hlavním hrdinou je Brian Finch, kterému se podaří získat drogu NZT, díky které může využívat mozek na 100 %. Své nabyté schopnosti se rozhodne využít pro spolupráci s FBI a pomáhat při řešení jejich případů.
Titulky pro vás překládají
efvendy, jeriska03, lukascoolarik

Titulky k Limitless S01E16 - Sands, Agent of Morra

Brian by si žil celkem spokojeným životem s NZT, jen kdyby nebylo Sandse, který mu ho dokáže občas pěkně znepříjemnit. Dnes má Brian na návštěvě svojí sestru, když k němu vtrhne zraněný Sands. Nechce zavolat ani lékaře ani Morru. Jakmile ho Brian ošetří, Sands ho požádá o pomoc, což není zrovna obvyklé. A tak uvidíme, jak se Sands stal agentem senátora Morry. Sandsův život si tentokrát díky Brianovi můžeme prolistovat jako komiks.

Titulky připravili jeriska03, efvendy a lukascoolarik, sedí na verzi LOL. Tak co, líbila se epizoda? Taky vás Brian dokáže pobavit jako nás? :-) Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER.

Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (14)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit