Hunted

Pronásledovaná

Žánr
Akční, Drama
Roky vysílání
2012 - 2012
Obsah
Sam Hunterová (Melissa George) pracuje jako bezohledná a velmi odhodlaná špiónka a lovkyně lidí. Při jedné akci se ji ale pokusí někdo zlikvidovat a ona zjišťuje, že to jsou lidé přímo z jejího týmu. Začíná hon na život a na smrt a Sam už nemůže nikomu věřit, dokonce ani muži, kterého miluje.
Titulky pro vás překládají
DENERICK, Miki226

Titulky k Hunted S01E02 - LB

Už jste se podívali na první díl nového seriálu Hunted? Zaujalo vás prostředí soukromé špionážní firmy, osudy hlavní hrdinky zahalené tajemstvím nebo nevyjasněná otázka, kdo je ve skutečnosti tajemný zrádce? Nebo se jen chcete dozvědět, jak bude celý příběh pokračovat, protože si ještě nejste jistí, jestli je Hunted pro vás to „pravé ořechové“? Ať tak nebo tak, jste tady rozhodně správně.

Právě u nás totiž najdete titulky k dalšímu dílu, který nás opět zavede za agentkou Sam, která se momentálně vydává za Alex Kentovou, aby se mohla dostat do blízkosti známé gangsterské rodiny. V dalším pokračování můžete očekávat akci, tajemství, něco z minulosti a také špinavé praktiky, které jsou v podobných oborech naprosto běžné.

Titulky (1)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit