House of Cards

Dům z karet

Žánr
Drama, Politický, Thriller
Roky vysílání
2013 - dosud
Obsah
Politický thriller internetové videoslužby Neflix od výkonného producenta Davida Finchera. Kongresman Francis Underwood se rozhodne pomstít svým politickým rivalům za to, že nebyl dosazen do slibovaného místa ministra zahraničí. Rozpoutá tak bitvu o místo nejvyšší... V hlavní roli dravého politka se představí Kevin Spacey.
Titulky pro vás překládají
Bladesip, Clear, Jolinar, lesator, slanecek

Titulky k House of Cards S02E05 - Chapter 18

Další díl se kvůli mé nemoci trošku pozdržel, za to se omlouvám, zase zkusíme připravovat titulky rychleji. Tento díl pro vás přeložili Bladesip, lesator, Pe$, korekce se jako vždy zhostila Clear. Sedí na všechny dostupné verze: Sohu, NTb a 2HD.

V dnešním díle se Frank vydává do Spotsylvánie, aby se zúčastnil slavnostního ceremoniálu při příležitosti poslední bitvy o Appomattox. Zahajují se jednání s představitelem čínské vlády, panem Fengem, který tvrdí, že hájí nejen své finanční zájmy, ale představuje v Číně majoritní názor. Frank si to ovšem vyloží po svém a přetlumočí jeho přání jinak. Claire dostává nabídku od muže, který našel důkazy svědčící o tom, že její potrat nebyl následkem znásilnění. A Lucas Goodwin dále pokračuje ve svém plánu odhalit spiknutí ve vládě. Dostává se na tenký led, je opravdu ochotný přijmout rizika s tím spojená?

Hezky se bavte a u dalšího dílu na viděnou! :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit