Girlfriends' Guide to Divorce

Jak přežít rozvod

Žánr
Drama, Komedie
Roky vysílání
2014 - 2018
Obsah
Komediální drama s Lisou Edelseinovou a Paulem Adelsteinem v hlavních rolích sleduje osudy čtyřicátnice Abby McCarthyové, autorky bestsellerů knih o rodině, která tají odloučení od svého manžela Jakea. Abby se začne víc ztotožňovat a stýkat se svými rozvedenými kamarádkami spíš než s těmi vdanými, což vede k mnohým nečekaným změnám v jejím životě.
Titulky pro vás překládají
Burger, Clear, zuzana.mrak

Čtyři pravidla v oblékání, která nás naučil seriál GG2D

Kostýmní výtvarnice Cynthia Summersová nás nechá nahlédnout pod pokličku, jak přesně chystá pro kterou herečku oblečení tak, aby to zcela perfektně vystihlo její jedinečnou osobnost. V seriálu jsou čtyři krásné, i když zcela odlišné ženy a není proto jednoduché chystat jim na každý díl nový a bezchybný šatník. Jejími radami se můžeme řídit i my.

1. Nedovolte, aby oblečení zastínilo vaši osobnost – krásným příkladem je Delia, která jako uznávaná právnička nosí velmi konzervativní šaty, nicméně díky její odvážnosti v barvách a doplňcích je naprosto jedinečná. Má na sobě vždy nositelné, luxusní šaty, základního střihu, které vyřazují, že na to má.

2. Když si nevíte rady, spolehněte se na klasickou siluetu – Summersová v případě oblečení pro Abby hledala inspiraci u Diora. Jeho kolekce ze 40. a 50. let byly nadčasové a velmi ženské a nechtěla zakotvit u pevných, tvarovaných šatů, jako je tomu u Delie. Proto u Abby najdete sukně a šaty všech možných tvarů, střihů a barev, ale vždy na hranici originality a klasického vzhledu.

3. Nikdy se neomlouvejte za to, co rády nosíte – Phoebe nosí občas oblečení, které je možná až nevhodné pro určitou situaci. Nicméně taková je její osobnost. Dlouhé sukně, vysoké rozparky, hluboké výstřihy, hippie styl, barvy, to je přesně ona. V jakémkoliv věku můžeme vypadat stylově a nespoutaně.

4. Chraňte to nejlepší, co máte a nebojte se to ukázat – Jo má nohy, za které by každá druhá žena vraždila. Často nosí modely, které je nechají vyniknout. Ať jsou tou legíny, vhodné spíše pro náctileté, nebo rockový oděv, hodící se spíš na koncert, ví, co si může dovolit.

Podle Summersové by se nikdo neměl bát svého věku či postavení, ale žena by měla vždy vypadat žensky. Podle ní je nejhorší pozorovat někoho, kdo je oblečen do něčeho, v čem se absolutně necítí, a může jít o plavky, podpatky, kostýmek nebo třeba rtěnku. Proto máme nosit to, co nám sedne a budeme se v tom cítit co nejlépe. A pokud to jsou minišaty? Tak ať. A že na ně nebudeme mít nohy? Vždycky prý můžeme vytáhnout černé neprůhledné punčocháče ;-).

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit