Getting On

Život je boj

Žánr
Drama, Komedie, Lékařský
Roky vysílání
2013 - 2015
Obsah
Satirický seriál stanice HBO z lékařského prostředí. Jedná se o remake relativně úspěšného britského seriálu se stejným názvem. Komediálně-tragickým způsobem vypráví příběhy sester, lékařů a pacientek na nemocničním oddělení následné péče.
Titulky pro vás překládají
Clear, zuzana.mrak

Titulky k Getting On S01E01 - Born on the Fourth of July

Dnes vám představujeme nový satirický seriál z dílny americké kabelové stanice HBO s názvem Getting on, který vychází z oblíbeného stejnojmenného britského seriálu.

Vypráví příběhy žen na nemocničním oddělení dlouhodobé péče. Pacientek, lékařek, ale především sester. Prostředí je náročné na psychiku. Jelikož je oddělení plné geriatrických pacientek, často se stane, že nějaká zemře. Ale pro diváka může být vtipné sledovat, jak sestra drží za ruku umírající, hraje si hru na mobilu a za chvíli si uvědomí, že za ruku drží mrtvolu… Místní primářka Jenna Jamesová je posedlá nejrůznějšími výzkumy a její současné zaujetí patří výkalům. Chtěla by rozšířit Bristolskou stupnici stolice ze 7 na 16 druhů. Kdo by přeci věřil, že existuje jen sedm druhů hoven? A podobných situací je seriál plný. Pokud unesete drsnější humor a často také smutné životní situace, zkuste ho a pak můžete napsat ostatním, jak se vám líbil. Začít můžete třeba krátkým videem pod článkem. :-)

Titulky pro vás přeložily Clear a zuzana.mrak.

Titulky (1)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit