Deutschland 83

Žánr
Drama, Historický, Špionážní, Thriller
Roky vysílání
2015 - dosud
Obsah
Německý seriál z prostředí Německa v roce 1983. Svět je na pokraji třetí světové války, studená válka mezi Východem a Západem přiostřuje a Východní Němci se snaží zjistit informace o jaderných zbraních Západu. Proto zrekrutují Martina Raucha, aby infiltroval armádu Západního Německa s plánem získat tajné dokumenty. Jeho rozhodnutí coby začínajícího špióna neustále ohrožují jeho krytí a nutí jeho agenturu k extrémním opatřením.
Titulky pro vás překládají
Clear, retkvi

Titulky k Deutschland 83 S01E02 - Brave Guy

Titulky k druhé epizodě německého seriálu Deutschland 83 jsou konečně tu. Přeložila je pro vás Clear, konzultaci poskytl retkvi, kterému tímto velmi děkuji. Chtěla bych se omluvit, že titulky trvaly tak dlouho, pokusím se, aby další díl byl rychleji, nicméně vám doporučuji, abyste si počkali, až bude přeložená celá série, než čekat na dokončení jednotlivých epizod. Doba mezi dokončením titulků se může protáhnout. S titulky hodlám pokračovat, ale z rozpracovaných jsem je smazala, jelikož mi jeden „fanoušek“ začal posílat opakované nepříjemné vzkazy.

V tomto díle se Martin Rauch coby Moritz Stamm vydává s generálem Edelem a také s jeho synem Alexem do Bonnu na konferenci o bezpečnosti, které se budou účastnit jak americký generál Jackson, tak hlavní analytik NATO v Bruselu Henrik Mayer. Cílem mise bude získat tajné dokumenty, které bude mít Mayer ve svém trezoru…

Pěknou zábavu! :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze
  • cz 1080p.GERMAN.ENSUBBED.WEB-DL.DD5.1.H.264-RARBG Stáhnout
  • cz ITA.GER.720p.BDMux.x264-GiuseppeTnT, WEBRip ASOCIAL Stáhnout
  • cz WEB-DLRip.Rus.Ger.AlexFilm Stáhnout

Komentáře (6)

Přidat komentář
  • pete51

    Veľmi pekne prosím o pokračovanie v preklade!

    Odpověď
  • theo2

    Díky moc za ty dva díly, pro mě vzpomínka na atmosféru doby, kdy mi bylo 15 a já často jezdil do NDR... budu se těšit na další díly

    Odpověď
  • pete51

    Opätovne pekne prosím o pokračovanie v preklade!

    Odpověď
  • pete51

    Tak sa nám znovu vrátilo 33% rozpracovanosti u titulkov k tretej epizóde. Verím, že to nie je zlomyseľnosť voči nám, čo na ne už mesiace čakáme, ale iba pripomenutie prekladateľke. A možno sa ich dočkáme!

    Odpověď
  • theo2

    Taky bych chtěl připomenout, že by mi autoři udělali překladem opravdu radost ;)

    Odpověď
  • Clear

    Mám tu třetinu hotovou, ale teď to budu mít zase trochu nabitější... Tak uvidíme.

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit