Deutschland 83

Žánr
Drama, Historický, Špionážní, Thriller
Roky vysílání
2015 - dosud
Obsah
Německý seriál z prostředí Německa v roce 1983. Svět je na pokraji třetí světové války, studená válka mezi Východem a Západem přiostřuje a Východní Němci se snaží zjistit informace o jaderných zbraních Západu. Proto zrekrutují Martina Raucha, aby infiltroval armádu Západního Německa s plánem získat tajné dokumenty. Jeho rozhodnutí coby začínajícího špióna neustále ohrožují jeho krytí a nutí jeho agenturu k extrémním opatřením.
Titulky pro vás překládají
Clear, retkvi

Titulky k Deutschland 83 S01E01 - Quantum Jump

Dnes jsme pro vás nachystali titulky k prvnímu dílu seriálu Deutschland 83. Martin Rauch z Východního Německa se v době studené války mezi Východem a Západem vydává do utajení na základnu na Západě. Jeho nerozvážné jednání často ho často zavede do potíží…

Titulky pro vás přeložila Clear, konzultaci poskytl retkvi. Titulky nebudou hotové nijak pravidelně, podle času a nálady.

Pěkně se bavte! :-)

Verze WEBRip ASOCIAL má německou jazykovou stopu a neobsahuje napevno vložené titulky.

Verze ITA.GER.720p.BDMux­.x264-GiuseppeTnT má italskou a německou jazykovou stopu, kterou si můžete přepnout, neobsahuje napevno vložené titulky.

Verze WEB-DLRip.Rus.Ger­.AlexFilm má ruskou a německou jazykovou stopu a neobsahuje napevno vložené titulky. Na začátku je krátká reklama.

Verze 1080p.GERMAN.EN­SUBBED.WEB-DL.DD5.1.H.264-RARBG obsahuje hardsub anglické titulky. Proto pokud nechcete, aby se vám tloukly s těmi českými, můžete je obarvit nažluto, nebo ZDE je návod, jak nastavit, aby měly titulky neprůhledný černý obdélník v programu VLC.

Titulky (4)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (7)

Přidat komentář
  • JuH

    Nešlo by prosím prosím přečasovat i na Deutschland.83.S01E01.Quantum.Jump.WEBRip.x264-SRS ?

    Odpověď
    • Clear

      Dneska jsem to zkoušela desítky minut a bohužel mi to nešlo. Tato verze má jiné FPS oproti všem ostatním a prostě se mi to rozchází, ať s tím čaruju sebevíc. Na uložto je taky verze WEBRip ASOCIAL a ta nemá titulky v obraze na rozdíl od SRS. Tak jestli je možno, stáhněte si nějakou jinou, na tu SRS nejspíš časovat v brzké době nebudu, možná vůbec.

  • JuH

    díky za bleskovou reakci! já tohle potahal, když se to vysílalo a od té doby jsem se těil a čekal na titulky... :)
    není problém, potáhnu asociální verzi...

    každopádně díky MOC za tenhle menšinový kousek!

    Odpověď
    • Clear

      To překládám v rámci zdokonalování se v německém jazyce! A je to vcelku dobrý, špióny já můžu. :-)

  • Sper

    Skvělá práce. Díky!!!

    Odpověď
  • antre

    Po dlouhé době výborný seriál z 80 let. Z dnešního pohledu to byla hrozná doba. Děkuji za titulky.

    Odpověď
  • docdan

    Děkuji za postupné překládání titulků. Doufám, že se dočkám celého seriálu, protože něměcky neumím ani slovo ale rád bych ho celý viděl.

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit