Deadbeat

Žánr
Komedie
Roky vysílání
2014 - 2016
Obsah
Americký komediálně-nadpřirozený seriál videoslužby Hulu. Kevin Pacalioglu pomáhá duchům uzavřít své nedokončené záležitosti, aby mohli v klidu odejít, sobě však pomoci neumí. Je švorc, bez práce, má nadváhu a jeho jediným přítelem je drogový dealer Roofie.
Titulky pro vás překládají
Clear, efvendy, Marysons, zuzana.mrak

Deadbeat - seriál zrušen po 3. sérii

Pro fanoušky duchařského seriálu Deadbeat máme smutnou zprávu. Seriál streamovací stanice Hulu byl definitivně zrušen. Třetí série tohoto ne moc známého a poněkud ujetého seriálu byla spuštěna 20. dubna a bohužel bude poslední.

„Rádi jsme spolupracovali s tvůrci série Brettem (Konnerem) a Codym (Hellerem), herci a dalšími, kteří se podíleli na seriálu Deadbeat, ale v současné chvíli nejsou další plány na natočení dalších epizod.“

Sám hlavní představitel Tyler Labine na svém twitteru potvrdil, že opravdu seriál odešel do světla…

Třetí série tak bude poslední a pokud jste zvědaví, jak seriál skončí, počkejte si na titulky, které pro vás překládá zuzana.mrak, která je momentálně zaneprázdněná překladem seriálu Orange Is the New Black, ale která seriál Deadbeat rozhodně hodlá dopřeložit.

Co říkáte na zrušení? Je to škoda, nebo stál seriál stejně za starou belu? :-)

Komentáře (1)

Přidat komentář
  • zuzana.mrak

    Myslím, že to škoda je. Pár dílů bylo opravdu povedených a nějaký takový podobný bláznivý seriál se mezi všechny ty právníky a policajty do vysílacího spektra hodí. :-)

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit