Colony

Žánr
Akční, Drama, Postapokalyptický, Sci-fi
Roky vysílání
2016 - 2018
Obsah
Sci-fi seriál z dílny Carltona Cuse, tvůrce seriálů Lost a The Strain, v hlavních rolích s Joshem Hollowayem (Lost) a Sarah Wayne Callis (Prison Break, The Walking Dead) zasazený do blízké budoucnosti. Světový řád se změnil a rozdělil lidi na ty, kteří kolaborují s okupanty, a členy odboje. Sledujeme příběh americké rodiny, která při invazi přišla o jedno z dětí. Otec, Will Sullivan, je rozhodnutý, že ho získá zpět...
Titulky pro vás překládají
BigMarwin, Dracarys, zuzana.mrak

Titulky k Colony S03E07 - A Clean, Well-Lighted Place

V dnešním díle se podíváme, jak to s Daltonovými dopadlo po výslechu.

„A Clean, Well-Lighted Place“ je název nejen dnešního dílu, ale také krátký příběh od Ernesta Hemingwaye. V něm se mladší a starší generace číšníků z malé kavárny pozastavuje nad myšlenkou, zda by každý člověk měl mít nějaké čisté, dobře osvětlené místo, kde by mohl trávit svůj čas. Stačí to ale k životu?

Titulky pro vás jako vždy připravili BigMarwin, Dracarys a zuzana.mrak.

Bavte se. :-)

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (5)

Přidat komentář
  • Joshla

    Děkuji

    Odpověď
  • Zizi

    Safra tahle Webrip verze nesedí na AMZN.WEB-DL :-( A jak koukám tak v Amazon minimálně v "previosuly" je prodloužená scéna, takže titulky nesedí vůbec :(
    Udělám si pro sebe rychlý přečas, pokud chcete tak vám ho můžu pak někam nahrát.

    Odpověď
    • Mako113

      Tvoja iniciatíva je chvályhodná. Miesto úprav by som navrhoval stiahnuť si verziu, na ktorú odkazujú titulky. Všetko bude sedieť. Právo na úpravu majú len autori, ktorým týmto veľmi pekne ďakujem.

    • Zizi

      Mako, nebudu si stahovat horší verzi (evidentně více prostříhanou - kromě části "previously" v titulkách chybí i kus scény v autoservisu), než mám.

      Pro svou potřebu (výhradně) si titulky upravit můžu, a výsledek jsem nabízel zpátky opět jen původním autorům, nebudu to nikde jinde zveřejňovat.

  • suzuki051

    Vďaka...

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit