Titulky k The Angry Birds Movie

Kdo by neznal skvělou hru od společnosti Rovio, kde ptáci bojují proti prasatům o znovuzískaní svých ukradených vajec? Na motivy této velmi úspěšné hry vznikl úžasný animák!

Příběh se odehrává na Ptačím ostrově, kde žijí šťastní, ale nelétaví ptáci. Neznají nic jiného, než jen svůj ostrov, kde žijí všichni společně v poklidu. Tedy… Až na pár výjimek. Věčně naštvaný Ruďas (Jason Sudeikis), čiperný a velmi rychlý Žluťas (Josh Gad) a neovladatelně vybuchující Bombas (Danny McBride). Všichni se bohužel dostanou do potíží a jejich trestem má být kurz, kde se s pomocí jejich učitelky Matildy (Maya Rudolph) mají naučit ovládat svůj hněv. Když ale na ostrov připlují záhadná a podivná prasata, vše se změní. Každý je má za hodná a přátelská stvoření, ale opak je pravdou. Prasata totiž přijely ukrást ptákům vejce! Naši opeření přátelé nejprve hledají pomoc u legendárního orla Vazouna (Peter Dinklage), naneštěstí ale zjistí, že je to samolibý zestárlý opeřenec, který vzhlíží ke své pohaslé slávě. A tak bude především na Ruďasovi, Žluťasovi, Bombasovi, Terencovi a Matildě aby vejce získali zpátky!

Ve filmu můžeme také vidět i další ptáky ze známe herní série. Svou přítomností nás pobaví nafukující se Bubbles, „Bumerang“ Hal, růžová dívenka Stella, ale taky mrňavé modré trio The Blues!

Titulky pro vás přeložil Bac, velké poděkování patří uživateli patrik45621. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny. Nezapomeňte se podívat na After Credit scény!

Protože v TC verzích je trošku bordel, tak abyste stáhli správnou verzi titulků a nepsali, že vám to na nějakou verzi nesedí, zde je pár informací. Pokud máte verzi od jiné rls skupiny, stáhněte titulky podle stopáže filmu.

HD-TC.x264.AC3-CPG – trvání 1:36:30

V2.HD-TC.x264.AC3-CPG – trvání 1:36:37

HD-TC.XviD-JbOi – trvání 1:27:16

720p.HDTC.x264­.AC3.TiTAN – trvání 1:36:45

720P.TC.Unmar­ked.Masteredi­tion.x264.Hive-CM8 – trvání 1:36:31

Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (7)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit