Titulky k Teenage Mutant Ninja Turtles

Tedy popořadě. Pro některé z nás byli Rafael, Donatello, Michelangelo a Leonardo nejen renesanční umělci ale také věrní kreslení společníci a hrdinové. Ale věřím, že i ostatní se s nimi jistě už někdy setkali.

Jenže zapomeňte na roztomiloučké Želváky z kresleného seriálu i na podivné umělohmotné kreatury z prvního filmu. Michael Bay by si k nám asi nic podobného nedovolil. Čekají nás skuteční mutanti, kteří ale (jak název napovídá) jsou pořád ještě v pubertě, takže se s nimi jistě nudit nebudeme, i když z nich jde na první pohled strach. Ale samozřejmě také plejáda skvělých efektů, akce a soubojů, u kterých se vám bude tajit dech.

Pro ty, kteří nevědí, o co jde, lehce nastíníme děj…

Televizní reportérka April O'Neilová (Megan Foxová) se snaží objevit nějakou senzaci, protože si připadá velmi nedoceněná a od své šéfky (Whoopi Goldbergová) se jí podpory příliš nedostává. Příležitost zavětří, když město začne terorizovat záhadný klan Foot pod vedením ještě záhadnějšího Trhače (kterému prupůjčil svůj anglický hlas Tony Shalhoub). Celému klanu vyhlásí válku místní podnikatel Eric Sacks (William Fichtner), u kterého Aprilin otec kdysi pracoval na vývoji protilátky při potenciálním chemickém útoku. Shodou náhod se April stane svědkem nepodařené akce klanu Foot, kterou překazí čtyři podivní tvorové, které léta vychovává ve stoce Mistr Tříska, a April se nemůže zbavit dojmu, že už se s nimi kdysi setkala. A to není jediné překvapení, které ji čeká…

Titulky pro vás přeložil Bac, korekce se ujal Araziel. Hezky se bavte. :-)

Titulky (5)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit