Titulky k Finding Dory

Po třinácti dlouhých letech nám studio Disney Pixar opět přináší příběh s modrou a ukecanou, zato ale velmi oblíbenou rybkou Dory a jejími dvěma oranžovými přáteli klauny očkatými, Marlinem a Nemem. Titulky pro vás přeložil Bac.

Modrá rybka Dory žije společně se Marlinem a Nemem na korálovém útesu, kde chodí společně s Nemem do školy a žije tak poklidný rybí život. Má to ale háček. Dory trpí výpadky paměti. Jednoho dne si tak Dory vzpomene, že někdy někde ztratila svoje rodiče, a tak se všichni tři přátelé vydávají na dobrodružnou výpravu do Kalifornie. Při jejich cestě našim přátelům opět pomůže želvák Bourák, který je dovede téměř až do cíle. Při hledání akvária, odkud Dory pochází, se seznámí a opět setká se třemi živočichy. Uvidíme zde sedmichapadlovou chobotnici Hanka, běluhu Baileyho s nefunkční echolokací a taky dávnou Doriinu trubkovou kamarádku Osud, která trpí krátkozrakostí. Všichni se společně snaží pomoct Dory najít svou dávno ztracenou rodinu. Co myslíte? Podaří se jí to?

Hlas Dory propůjčila známa americká bavička Ellen DeGeneres, jako Marlina můžeme opět slyšet herce Alana Brookse a jako chobotnici Hanka můžeme slyšet Eda O‘Neila.

Titulky pro vás přeložil Bac. Sedí na všechny dostupné verze. Přečasy na další verze, které postupně časem vyjdou, budou doplněny.

Hezkou zábavu, užijte si film.

Titulky (7)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit