666 Park Avenue

Žánr
Drama, Horor, Mysteriózní
Roky vysílání
2012 - 2013
Obsah
Americký mystery seriál s nádechem hororu. Kdybyste mohli mít jen jedno přání, co by to bylo? A co byste pro něj udělali? V domě adrese Park Avenue 666, který vlastní tajemný Gavin Doran (Terry O'Quinn) můžete získat všechny své sny a touhy. Bohatství, sex, lásku, sílu, dokonce i odpladu. Ale buďte opatrní, co si přejete, můžete za to dát svou duši.
Titulky pro vás překládají
Araziel, Bladesip, Jolinar

Titulky k 666 Park Avenue S01E13 - Lazarus

Vy, kdo sledujete 666 Park Avenue, víte zdaleka nejlépe, že některé konce jsou nevyhnutelné. Ke svému konci dospěl tedy i náš seriál a my pro vás máme titulky k jeho poslední epizodě nazvané Lazar.

Velké finále potěší všechny, kdo čekají velké odpovědi. A zároveň zklame ty, kteří čekají polopatické vysvětlení naprosto všeho. Prostě je někdy lepší nechat některé detaily na fantazii, nemyslíte?

Dnes ani nemůžeme psát žádný obsah, protože bychom tím odhalili všechna překvapení a to si tento seriál jistě nezaslouží. Předem si jen můžete tipnout, kdo je na našem obrázku a kdo bude tím Lazarem, na kterého odkazuje název dílu.

Co ale dál? Máme pro vás samozřejmě několik tipů. Jako první se samozřejmě nabízí skvělá novinka Les Revenants, kde si příznivci mystéria přijdou rozhodně na své. Pokud vás zaujala temná atmosféra s trochou politiky, jistě si nenechte ujít The Killing, jehož 3. řada zanedlouho startuje. A pro ty, koho zaujal boj dobra a zla tu máme adaptaci nejznámější pohádky pro dospělé ve formě seriálu The Bible. Další tipy uvítáme v komentářích.

Hezkou zábavu a děkujeme za přízeň :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit