Celkem 3579 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k La Brea S02E10 - The Return

Gavin se vydává za Jamesem a cestou dojde k překvapujícímu setkání. Skupina kolem Sama se vydává hledat Taameta, ale on a jeho lidé využijí situace a zaútočí na mýtinu. Proč? Co co jim jde? A za jakým účelem přišel starý známý? To se dozvíte v epizodě s názvem Návrat. Děkuji všem za vaše poděkování pod titulky. Potěší to… Titulky pro vás přeložila Clear, korekci provedl BigMarwin. Pěkně se bavte! :-)

Titulky k La Brea S02E08 - Stampede

Po pauze se vrací seriál La Brea. V tomto díle se skupinka z roku 1988 vrací zpátky do pravěku, aby zastavili otevření závrtu v roce 1988 a zničili stroj, který umožňuje cestování časem. Nebude to ale snadný úkol, v cestě jim stojí hned několik překážek. Na mýtinu se zatím valí stádo buvolů, které vyplašila otevírající se záře… Titulky pro vás přeložila Clear, korekci provedl BigMarwin. Přejeme pěknou zábavu! :-)

Titulky k Vienna Blood S03E01 - Deadly Communion

Vítáme vás u titulků k úvodní epizodě třetí série seriálu Vídeňská krev, tentokrát začneme vyšetřování vraždy v módní salonu, ve kterém je zabita švadlena Adele Zeilerová za velmi podivných okolností. Inspektor Rheinhardt si opět k vyšetřování přizve svého kamaráda Maxe Liebermanna… Titulky pro vás přeložili Clear a GaRaN_. Omluvte zdržení a děkujeme za vaši trpěvělivost. Pěkně se bavte. :-)

Titulky k The Girl in the Woods S01E08 - Angel of the Dawn

Osud celého města leží na bedrech Tashy a Carrie. Musí uzavřít trhlinu a tím snad i zachránit Nolana dřív, než bude příliš pozdě. Jenže učedníci kolonie, kteří se ve svém pátrání po Carrie nevzdají tak lehce, jsou jim v patách. Užijte si finále seriálu, jehož další série zérie zatím není potvrezena, ale nechme se překvapit. Novinky pro vás samozřejmě hlídáme. Titulky pro vás přeložila jako vždy zuzana.mrak.