Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Veep S01E03 - Catherine

Titulky k další epizodě Veep jsou hotové. Sedí na verze 2HD (včetně 720p verze) a STaN a připravil je pro vás Bladesip. Název dnešní epizody mluví téměř za vše. Zatímco se Selina snaží posunout vpřed se svými plány, čeká ji návštěva v podobě její dcery Catheriny, která naší viceprezidentce tak trochu sebere vítr z plachet. Přejeme příjemnou zábavu!

Titulky k Veep S01E02 - Frozen Yoghurt

Titulky k druhému dílu Veep jsou doladěné a sedí na verzi ASAP, 2HD a IMMERSE. Připravil je pro vás Bladesip. V tomto díle s názvem Mražený jogurt se Selině uvolní místo v rozvrhu a tak se chce vydat mezi obyčejné lidi a udělat něco naprosto obyčejného. V ten samý moment ale na pracovišti řádí zákeřný bacil chřipky a navíc i samotný prezident prožívá jisté potíže. Jak se s těmito událostmi vypořádá energická Selina? Hezky se bavte!

Titulky k Veep S01E01 - Fundraiser

Titulky pro první díl pro vás připravil Bladesip ve spolupráci s Clear a sedí na verze 2HD a AVS. V prvním díle se Selina snaží pracovat na svém hlavním projektu „čistých“ produktů, ale věci nejdou tak, jak si představovala. Navíc, její práce je narušena žádostí Bílého domu o její účasti na charitativním večírku, kde by měla vystoupit místo prezidenta.